Selecteer een pagina

Samenwerking

In de gemeente Midden-Groningen is nu een hechte samenwerking gevormd met de gemeente Midden-Groningen, VNN, GGD, huisartsen, apothekers en de Stichting Rookvrije generatie Midden-Groningen.

Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van een verslaving

Midden-Groningen is een mooie moderne gemeente, een gemeente met 24 prachtige omringende dorpen, goed om in te leven en voor te werken; ruim, veelzijdig, compleet, uitdagend en altijd op zoek naar vooruitgang.

Het motto van GGD Groningen is ‘Samen werken aan gezondheid’. Zo’n 450 GGD-professionals werken dagelijks aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van alle inwoners van de provincie Groningen. Dit doen wij namens alle Groninger gemeenten. Preventie en positieve gezondheid zijn daarbij belangrijke aandachtspunten.

Veldkamp, Elzinga Koster

De PreventieVersneller ondersteunt (potentieel) effectvolle preventieve interventies bij het komen tot impactvolle en structurele inbedding in de maatschappij waardoor het aantal gezonde levensjaren toeneemt.

Geocast

Alle huisartsen en apothekers in de gemeente Midden-Groningen werken mee aan Stichting Rookvrije Generatie Midden-Groningen.

Geocast

GEOCAST media is gespecialiseerd in live videoregistraties en webcasting van seminars, congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en (sport)evenementen.

We hebben ook gulle sponsors die het doel van de stichting sterk ondersteunen.

HANNN

De gezondste coalitie van Nederland, Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN), zet zich in voor Meer Gezonde Jaren voor álle inwoners van Noord-Nederland, jong en oud.

Veldkamp, Elzinga Koster
Veldkamp, Elzinga Koster

Rotary is een internationale organisatie. Onze leden zetten zich in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen overal in de wereld te verbeteren.

Geocast

Vink & Vorm ontwerpt een passende huisstijl en website voor uw bedrijf!

Geocast

Bij Nedmag halen we elke dag het beste magnesiumzout naar boven. Omdat we geloven dat magnesiumzout onmisbaar is. Onmisbaar voor het menselijk lichaam om goed te functioneren; magnesiumzout zit in iedere cel in ons lijf!

Shares
Share This